dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Zéphyr

Käfig

70 minuts

16-32 €

A partir de 7 anys

Compartir

El hip-hop s'enfronta a les forces de la natura en un espectacle de Mourad Merzouki que ens proposa una poètica nova de l'espai en la qual bufa un vent dolç, el Zéphyr.
El viatge més bonic és el que encara no hem fet, sempre hi ha un arxipèlag per explorar. Una competició nàutica simbolitza en aquest espectacle tant la idea del viatge com la de l'enfrontament de l'ésser humà amb les forces de la natura, a partir de l’essència de la vida al mar: un cos a cos amb el vent, una matèria impalpable que es fa visible mitjançant la dansa. Artistes o exploradors som a la recerca d’espais de llibertat portant dins les motxilles els nostres somnis i la nostra determinació.
Käfig porta la signatura d'un dels grans referents del hip-hop des dels anys 90, un artista que combina la dansa amb disciplines com el circ, però també amb les arts marcials, les belles arts, el vídeo i la música en viu. Cocreador de la companyia Accrorap, el 1996 Mourad Merzouki ja va formar companyia pròpia, amb un nom que significa, tant en alemany com en àrab, "gàbia", una al·lusió al seu desig de no quedar-se engabiat en una única disciplina.

Activitat relacionada

Assaig obert el dia 17 de març a les 17.30 h

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Mourad Merzouki - Ajudantia de direcció: Marjorie Hannoteaux - Disseny musical: Armand Amar - Escenografia: Benjamin Lebreton - Disseny de la il·luminació: Yoann Tivoli - Ajudantia al disseny de la il·luminació: Nicolas Faucheux - Disseny del vestuari: Émilie Carpentier - Interpretació: Soirmi Amada, Ethan Cazaux, Emma Guillet, Ludovic Collura (o bé Wissam Seddiki), Adrien Lichnewsky, Simona Machovičová (o bé Vanessa Petit), Camilla Melani, Mourad Messaoud, Tibault Miglietti, James Onyechege - Una coproducció del Centre chorégraphique national de Créteil et du Val-de-Marne / Cie Käfig, el Département de la Vendée, Maison des Arts de Créteil

Funcions previstes

Sant Cugat

Teatre-Auditori Sant Cugat
17 març a les 19:00 h