dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Projecte comunitari

Dansa Metropolitana comença aquest any 2024 el nou projecte comunitari que es desenvoluparà durant dos anys, amb un començament del procés de creació enguany i una presentació final que formarà part de l’edició del 2025 del festival.

El projecte, titulat Los extranjeros – Romeo i Carmen, es durà a terme en col·laboració amb la Compagnie Kadia Faraux, de Lyon (França), una companyia amb una gran experiència en la realització de projectes que apleguen diferents públics i que treballa a partir de la vinculació entre la creació, la transmissió i l’expressió coreogràfica.

El projecte es basa en la convicció que la dansa és el llenguatge ideal per crear vincles entre les persones mitjançant el moviment i perquè les persones participants pugui compartir de forma lliure la seva visió del món.

L’objectiu és fomentar un procés de creació comunitària que permeti a persones procedents de ciutats i col·lectius diferents trobar-se i crear un relat conjunt que parli de l’amor i de la violència a partir de les pròpies experiències i que pugui transmetre’s al públic fent servir el llenguatge del cos.

Amb aquest nou plantejament plurianual Dansa Metropolitana decideix treballar la creació comunitària a partir de l’escolta i de la voluntat d’incloure les persones participants en totes les etapes del projecte, sense pressa i seguint el ritme i les capacitats de tothom que hi prengui part.

Us convidem a seguir el procés mitjançant les xarxes socials de Dansa Metropolitana i us esperem l'any 2025 per poder descobrir cap a on ens portarà aquest projecte i compartir l'experiència amb les persones participants.