dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Projecte educatiu

Un any més, Dansa Metropolitana vol acostar la dansa i les arts del moviment a l’alumnat d’instituts d’ESO, batxillerat i cicles formatius de les ciutats participants, mitjançant formacions i activitats gratuïtes que, en alguns casos, disposen de material pedagògic per fer arribar el món de la dansa als i a les joves de manera transversal. Una manera de suscitar debat i entendre aquesta disciplina artística, també, com a espai d’expressió i de reflexió, de crítica i de denúncia.

El projecte inclou l’assistència a assajos oberts d’artistes i companyies programats en el festival i tallers específics amb professionals, per tal d’incentivar la pràctica de la dansa.

Du’K’To, UNAiUNA, Sheila Ortega, Ruth Prim, Brodas Bros, Iron Skulls, El Desvío i Núria Guiu són algunes de les companyies i artistes que oferiran activitats dins el projecte educatiu, que com sempre col·labora amb EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts, amb l’obertura dels processos de creació de les noves peces de laSADCUM, Ancorae, Laila Tafur, Amalia Fernández i Joaquín Collado.

En total, més d’una cinquantena d’activitats componen un programa ideat perquè l’alumnat descobreixi i visqui la dansa de manera activa.