dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Projecte educatiu

Un any més, Dansa Metropolitana vol acostar la dansa i les arts del moviment a l’alumnat d’instituts d’ESO i batxillerat de les ciutats participants, a través de formacions i activitats gratuïtes que, en alguns casos, disposen de material pedagògic per fer arribar el món de la dansa als i a les joves de manera transversal. Una manera de suscitar debat i entendre aquesta disciplina artística, també, com a espai d’expressió i de reflexió, de crítica i de denúncia.

El programa inclou l’assistència a assajos oberts d’artistes i companyies programats en el festival i tallers específics amb professionals, per tal d’incentivar la pràctica de la dansa.

Brodas Bros, Kernel Dance Theatre, Marina Pravkina, Vero Cendoya, Roseland Musical i Gaston Core són noms que trobem en el projecte educatiu, que torna a col·laborar EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts amb l’obertura dels processos de creació de les peces que Alessandra Garcia, Rosa Romero i Adrián Vega presentaran en aquesta edició.

En total, s’oferiran una quarantena d’activitats a Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, Granollers, l’Hospitalet, el Prat, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Una excel·lent ocasió perquè l’alumnat descobreixi i visqui la dansa de manera activa.