dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Presentació

Us presentem la sisena edició del Dansa Metropolitana, un festival amb un model consolidat de participació de municipis de l’àrea metropolitana en un projecte cultural conjunt centrat en la dansa. Els eixos de programació són variats i amplis, com correspon a qualsevol gran festival, però hi podreu llegir traços comuns i compartits.

En primer lloc, aquest any hi ha una vinculació especial amb l’arquitectura, un projecte desenvolupat sota el nom de Liminar que permetrà veure dansa al mateix temps que visiteu edificis emblemàtics.

En arquitectura i en dansa les línies són molt importants, línies toves per definir els edificis o línies per treballar el cos i l’espai. Per aquesta raó, enguany podreu gaudir també d’una programació de ballets de primer nivell pel que fa a dansa de tècnica neoclàssica, començant pel vídeo del festival que, aquest any, compta amb la participació d’IT Dansa en el seu 25è aniversari.

Volem que poseu atenció en el Focus Amèrica Llatina, una ocasió excepcional de descobrir una dansa compromesa, teatral i plena d’emocions fortes i de coses per explicar que ens arriba sobretot de Xile i de l’Argentina.

Completarà el programa una àmplia mostra dels diferents llenguatges del moviment en espectacles que es creen avui més a prop nostre, amb una àmplia representació d’artistes que treballen a a l'àrea metropolitana de Barcelona de diferents generacions, així com un ric programa d’activitats gratuïtes i també de cinema.

Entre tota la programació podreu triar una dansa que us sorprengui, buscar apostes segures, descobrir nou talent o gaudir del festival a l’aire lliure.

Som-hi?