dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Animal de séquia

Institut Valencià de Cultura presenta Sol Picó

Compartir

L'Institut Valencià de Cultura presenta Sol Picó amb Animal de séquia, una relectura contemporània de la cultura popular valenciana, un retorn a allò més primari i terrenal.

Animal de séquia ofereix una relectura contemporània de la cultura popular valenciana, revisitant-ne les arrels, per fer un viatge d’anada i tornada, un retorn a allò més primari i terrenal. De la mà de Sol Picó, amb vuit ballarins en escena i música en directe, la peça trasllada l’espectador des del complex ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic, més natural i autèntic: a l’essència mística del poble valencià.

Sol Picó és una ballarina i coreògrafa espanyola. Ha estudiat dansa espanyola, clàssica i contemporània i en les seves produccions combina diferents tècniques i llenguatges de manera trencadora. El 1993 crea la Companyia Sol Picó amb la qual s'ha convertit en una de les coreògrafes i ballarines més heterodoxes de l'escena contemporània, combinant peces de teatre i de carrer. Amb els seus espectacles, més de trenta creacions, com Amor Diesel, Bésame el Cactus, El llac de les mosques, Memòries d’una puça, One-hit wonders o We Women, ha recorregut tots els continents visitant més de 35 països diferents. La seva trajectòria ha estat guardonada amb diversos premis. En el seu palmarès figuren deu premis Max, el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (2004), el Premi Ciutat de Barcelona de Dansa (2015) i el Premi Nacional de Dansa en la modalitat de creació del 2016, entre d’altres.

L’espectacle es complementa amb l’activitat Una Hora Abans d’Animal de séquia, de Sol Picó Cia de dansa, el 13 de març a les 19 h al Mercat de les Flors, i la projecció del migmetratge de videodansa Paradís, el 13 de març a les 17.30 h i el 14 de març a les 17 h al Mercat de les Flors.

Espectacle programat pel Mercat de les Flors.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
13 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
14 març a les 18:00 h