dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones

Jan Martens / GRIP & Dance On Ensemble

Compartir

Amb disset intèrprets d’entre 16 i 69 anys de diferents personalitats, aquesta peça, estrenada al Festival d’Avinyó, fa un recorregut per cançons protesta de diverses generacions.

Programació del Mercat de les Flors en col·laboració amb Dansa Metropolitana.

Aquesta és la primera creació de Jan Martens per a gran escenari que va estrenar al Festival d’Avinyó aquest juliol. Compta amb disset intèrprets de personalitats úniques que abasten diverses generacions, sent els més joves de 16 anys i els més grans de 69, amb diferències significatives entre ells pel que fa a la trajectòria i la formació tècnica, però on cadascú troba el seu lloc dins la peça. La seva actuació es recolza en una banda sonora formada per cançons protesta de diferents generacions.

El coreògraf i ballarí belga Jan Martens creu que qualsevol cos té alguna cosa a dir. Amb cada nova peça intenta redibuixar la relació entre públic i intèrpret. Martens és artista associat de De Singel a Anvers, a Bèlgica, i té la seva pròpia productora i plataforma coreogràfica, GRIP, fundada juntament amb la gestora Klaartje Oerlemans.

Dissabte 19 de març hi haurà una sessió introductòria de l’espectacle emmarcada dins del programa ‘Una Hora Abans’ del Mercat de les Flors.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
19 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
20 març a les 18:00 h