dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

DOJI

Brodas Bros i Desilence

60 minuts

15 €

Compartir

Un espectacle immersiu amb color, ritme, música i dansa per a tota la família a partir de la dansa urbana de Brodas i l’univers visual de Desilence.

Brodas Bros il·luminen amb el seu moviment l’espai i amb sensors connectats al cos a DOJI, un ball immersiu de llums i ombres. Els artistes visuals Desilence, que han programat minuciosament les formes i els colors de l’espectacle, juguen amb els ballarins. Junts creen un brutal paisatge en el qual l’espectador viatja immers en el color, el ritme, la música i la dansa. Cada peça és una celebració que reflexiona sobre què som i com ens movem en aquest món de llums i ombres.

Amb quinze anys de trajectòria, la companyia catalana de dansa i cultura urbana firma ja una quinzena d’espectacles creats i representats per mig món. Desprenen sempre una energia desbordant, unes coreografies espectaculars i un positivisme que en defineix molt bé l’estil. Són grans apassionats de la dansa, però també de la música en directe, la il·luminació i les noves tecnologies. Amb projeccions interactives, improvisacions o coreografies impossibles, la companyia no deixa mai de somiar i de buscar aquell toc màgic tan difícil d’aconseguir en els seus espectacles.

Desilence són els artistes visuals Tania Halbach i Søren Christensen, que des del 2005 han participat en la creació de grans espectacles escènics visuals en directe, escenografies visuals, musicals, espectacles de dansa i instal·lacions. Tots els seus vessants sorgeixen de la recerca i l’elaboració acurada, des de l’experimentació i l’exploració des de diferents angles.

Fitxa artística

Autoria: Brodas Bros i Desilence - Direcció artística: Lluc Fruitós - Autoria / Direcció musical: Clozee i Lluc Fruitós - Interpretació: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós i Marc Carrizo - Assistència dramatúrgia: Alba Florejachs - Escenografia i audiovisual: Desilence - Vídeo: Linea Sonora - Vestuari: Brodas Bros - Disseny d’il·luminació: Jorge García i Marc Carrizo - Fotografia: Clara Pons i Sergi Panizo - Col·laboració coreogràfica: Nicolas "ZYCO" Monlouis i Maëva "POCAH" Deyroles - Producció/Acompanyament: Sara Manzano - Coproducció: Teatros del Canal i Brodas Bros - Agraïments: Hector Puigdomenech i Teatre La Sala de Rubí

Funcions previstes

Sant Cugat

Teatre-Auditori Sant Cugat
19 març a les 18:00 h