dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Flamingos

Albert Quesada

CÈL·LULA#1

En la seva nova creació, Albert Quesada es capbussa en el món del flamenc per traspassar-ne els estereotips des d’una mirada contemporània. El flamenc serveix a Quesada com a mirall, per inspirar-lo i fer-lo entendre com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa en com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa s’ha desenvolupat a través de tantes cultures i regions. El viatge començarà en els nostres propis cossos, en la nostra història individual com a ballarins, en què ens ha format, què ens apassiona i de quina manera es pot compartir. Quin és el nostre propi flamenc, afegeix el coreògraf. 

Treball sorgit de CÈL·LULA, projecte del Mercat de les Flors orientat a permetre el creixement i desenvolupament de professionals a través de laboratoris de formació, pràctiques de creació compartides i produccions.

Ballarí i coreògraf, Albert Quesada es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després d’estudiar filosofia i enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions i la seva traducció en a la coreografia se situa en eal cor del seu treball creatiu. És col·laborador habitual de Thomas Hauert i porta a terme projectes artístics i educatius amb la companyia ACME.

Programació del Mercat de les Flors.

Horaris espectacles

Barcelona

Mercat de les Flors
21 març a les 20:00h
Mercat de les Flors
22 març a les 20:00h
Mercat de les Flors
23 març a les 20:00h
Mercat de les Flors
24 març a les 18:00h

Fitxa tècnica

Preu
16 €
Durada
70 minuts
Producció
Mercat de les Flors
Coproducció
DANSA · Quinzena metropolitana
Idea, coreografia i direcció
Albert Quesada
Ajudant direcció
Clàudia SolWat
Creada amb i interpretada per
Blanca Tolsá, Claudia SolWat, Eliott Marmouset, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Katie Vickers, Laila Tafur, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson
Disseny sonor
Rafael Cañete, Julián D’Avino, Carlos Parra
Disseny escènic i i·luminació
CUBE.ez
Vestuari
Jorge Dutor, Txell Janot
Dramatúrgia
Albert Pérez Hidalgo, Pau Masaló
Agraïments
Mireia de Querol i Kosmonaut Production
Amb la col·laboració de
Fundació Banc Sabadell
Fotografía
Alfred Mauve