dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

H

Cia. La Corcoles

24 minuts

Gratuït

Tots els públics

Canvi d'ubicació

Compartir

H és un vals a dos, un personatge i el seu element essencial, el balancier que li dona la vida. És un ball de forces que ens revela les febleses i necessitats dels seus protagonistes per tal d’existir; els anhels i les lluites internes que defineixen les seves vides; el rem, la llança, una lluita i les inevitables fractures. De vegades, és una càrrega feixuga i d’altres, un pes agafat en els braços incondicionals d’una mare. Dues veus altes, mudes de paraules.
La Corcoles és l’univers creat per l’artista Mariona Moya, especialitzada en equilibri sobre cable tens. El circ, la dansa i el teatre de carrer són les seves eines d’expressió. Amb un segell molt personal, La Corcoles destaca per la seva manera d’entendre l’equilibrisme, investigant el moviment sobre cable i la disciplina des de la dansa.

AVÍS: L'espectacle H de la companyia La Corcoles que es feia el diumenge, 10 de març, es reprograma al diumenge, 17 de març, a les 17 h, a la plaça Matagalpa (al costat de la zona de l'skate park) del Parc Catalunya.

A continuació (17.30h), a la plaça Argub del mateix parc Catalunya, es presentarà el projecte Artèries de Sabadell. Més informació en aquest enllaç.

Fitxa artística

Creació/Idea original: La Corcoles - Mariona Moya - Interpretació: Mariona Moya - Assessorament artístic i tècnic de funambulisme: Olivier Roustan - Producció: La Corcoles - Assessorament en producció: Jordi Colominas - Vestuari: La Corcoles - Mariona Moya - Tècnic d'instal·lació de l'estructura i el so: Isaac Lucas - Arranjaments musicals: Zinkman - Imatges: Txus Garcia i Yan Visuals - Vídeo: VIP Visuals - Agraïments: Cia.Estampades, Cie. La Coupole, EL CANAL Centre d’Arts Escèniques de Salt, Ajuntament de Salt, Ca l’Estruch Sabadell, Col·lectiu de Circ de Girona CPCG, Roger Compte, Cia.Vöel i Bullzini Family

Funcions previstes

Sabadell

Parc Catalunya
17 març a les 17:00 h

Gratuït