dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Habitació 444: AQUÍ

HOTEL Col·lectiu Escènic / Lorena Nogal

50 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

AQUÍ és una peça site specific per a cinc artistes creada per Lorena Nogal i HOTEL Col·lectiu Escènic. És una interacció visceral en un espai arquitectònic, una successió d'escenes que exploren la ressonància del cos com a envàs de reverberació emocional, una representació vigorosa i delicada que segueix els seus propis batecs instintius. AQUÍ és un acte de contemplació i una invitació a participar de la naturalesa sempre canviant i efímera que es manifesta AQUÍ.
HOTEL és un col·lectiu que neix l'any 2018 amb la voluntat de constituir un punt de trobada que permeti habitar l'imaginari i el món d'altres artistes. El col·lectiu convida creadors i creadores de disciplines escèniques diferents a dirigir-lo.

L'entrada és lliure, però cal fer reserva al web del Teatre Joventut.

Fitxa artística

Idea i direcció: Lorena Nogal - Creació i interpretació: Robert Gómez, Anna Hierro, Èlia López, Álvaro Esteban, Lorena Nogal - Producció executiva: Laia Duran - Espai sonor: Manuel Rodríguez - Disseny del vestuari: Sau-Ching Wong - Fotografia: Ana Heras, Jofre Moreno - Vídeo: Johann Pérez - Una coproducció de Dansa Metropolitana i HOTEL Col·lectiu Escènic amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de Creació. - HOTEL Col·lectiu Escènic- Lorena Nogal

Funcions previstes

L'Hospitalet

Centre d’Art Tecla Sala
9 març a les 12:00 h