dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Interferències

La Banda, Street Groove

Compartir

Claqué, percussió corporal, dansa i teatre gestual conflueixen per teixir un espectacle sobre la comunitat amb cinc intèrprets que no deixen de generar i combinar so i moviment.

Interferències és una obra que reflexiona sobre la comunitat i les connexions interpersonals, i sobre com la individualitat és una part essencial de l’engranatge que conforma el col·lectiu. Un grup de cinc individus conviu en un espai incert en el qual un teixit de sons i moviments percussors conformen l’essència del seu llenguatge. La calma, que fins llavors regeix l’escena, es veu coartada per l’aparició inesperada d’un element misteriós. Els vincles perillen, les relacions es qüestionen i la unitat del grup arriba a trontollar.

La Banda, Street Groove és un projecte creat per The Ground Sisters que neix l'abril del 2018 amb l’objectiu de construir un llenguatge i identitat propis basats en l'ús de disciplines com el claqué, la percussió corporal, la dansa i el teatre gestual, i la connexió amb el tarannà de carrer, per tal d’aconseguir explicar històries i transmetre missatges a través del ritme i el moviment.

Espectacle programat per Barcelona Districte Cultural.

Funcions previstes

Gratuït

Barcelona

Centre Cívic Fort Pienc - Ateneu
12 març a les 19:00h

Fitxa artística

Durada
50 minuts
Preu
Gratuït
Intèrprets
Guillem Ripoll, Marta Manotas, Gaetan Farnier, Clara Martínez i Paula Farran
Cover
Matteo Nicolai i Iby (Irene Baeza)
Direcció, creació i coreografia
The Ground Sisters
Assessorament artístic
Victòria Boixaderas
Producció musical
The Ground Sisters
Sonorització
David Farran
Producció
The Ground Sisters
Management i suport tècnic
Andrea Herrera
Fotografía
Claudia Herrán