dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Jornada inaugural

Dissabte 14 de març, d’11.30 a 14 h. Espectacles gratuïts per a tots els públics.

Aquest any us hem preparat una inauguració molt especial, un recorregut itinerant ben a prop del mar. Podreu gaudir d’una selecció de propostes que van des de la performance fins a la dansa aèria passant pel claqué, el flamenc, la dansa contemporània, les danses urbanes i la dansa tradicional, tot des d’una mirada contemporània. L’itinerari ha estat comissionat per l’equip del Centre Cívic Barceloneta, un espai compromès amb la dansa des de fa molts anys.

Us acompanyaran en aquest recorregut la Sarah Anglada i en Pere Joseph, de l’extravagant companyia Los Moñekos, juntament amb l’irreverent Jorge Albuerne. Uns mestres de cerimònia excepcionals per passejar plegats pel barri i descobrir els diferents espectacles d’aquesta jornada inaugural.

Començarem amb un diàleg rítmic creat per a aquesta ocasió entre el Pol Jiménez i l’Anna Llombart, dos artistes que investiguen el moviment des del flamenc i el claqué, respectivament. I el seguiran Underneath, de Lali Ayguadé, i Topa, de Brodas Bros i Kukai Dantza. Podeu ampliar la informació sobre aquests dos últims espectacles a l’apartat de propostes singulars d’aquest catàleg. El fi de festa el protagonitzarà la companyia Sacude amb el seu espectacle de dansa aèria Euforia (podeu ampliar informació d’aquest espectacle a la pàgina següent). I si et quedes fins al final podràs gaudir d’un aperitiu gratuït escoltant la selecció musical de Dj MBODJ.

11.30 h
Inici del recorregut
Los Moñekos i Jorge Albuerne
Aquí podràs recollir el teu tiquet aperitiu gratuït!

Davant del Centre Cívic Barceloneta

12 h
Creació ex profeso
Pol Jiménez i Anna Llombart

Parc de la Barceloneta

Underneath
Lali Ayguadé

Parc de la Barceloneta

12.35 h
Topa
Brodas Bros i Kukai Dantza

Parc de la Barceloneta

Euforia
Sacude

Parc de la Barceloneta

13.30 h
Aperitiu amb la complicitat de la Guingueta de Proa a la Mar (Pla comunitari de la Barceloneta) amb els sons d’Àfrica Moment DJ MBODJ
Parc de la Barceloneta

Espectacles gratuïts per a tots els públics.

Horaris espectacles

Barcelona

Parc de la Barceloneta
14 març a les 11:30h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
Gratuït