dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

L E V E - A Light and Easy Vanishing Event

SIBERIA – Paloma Muñoz

Compartir

La coreògrafa Paloma Muñoz es planteja com es manifesta en el cos aquesta lleugeresa de la nostra època, com la dansa sobreviu a l'abandó de la matèria i com això afecta la pràctica artística.

L E V E - A Light and Easy Vanishing Event és un projecte coreogràfic que pren la idea de lleugeresa i les seves contradiccions per indagar en la inconsistència, la fugacitat i la provisionalitat en relació amb el nostre cos i les nostres interaccions. On queda el cos en aquest context?, i la dansa?, què és el mínim, el més lleu que ha d'haver-hi, perquè existeixin?, com bregar amb el pes dels cossos, de la suor, de la coreografia, de la repetició?, quant pesa un 8?, amb quantes decisions determinants estic disposada a carregar, quant pes comporta un compromís? L.E.V.E n'és el què i el com.

SIBERIA és una companyia de dansa contemporània dirigida per Paloma Muñoz, que es proposa la provocació constant dels sentits. La seva dansa és articulada, plàstica, altament física i exigent. Té alguna cosa d'excessiva, de detallista i de sensual. Alhora pot ser elegant i brutal. L'essència de SIBERIA està en el contrast entre l'abstracció dels conceptes que els inspiren i la suor dels cossos amb els quals treballen.

La companyia oferirà un col·loqui postfunció el 21 de març.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Sant Cugat

Teatre-Auditori Sant Cugat
21 març a les 19:00h

Fitxa artística

Durada
70 minuts
Preu
20 €
Direcció
Paloma Muñoz
Coreografía
Paloma Muñoz
Intèrprets
Tanit Cobas, Rober Gomez, Jacob Gomez i Lara Misó
Disseny d'il·luminació
Jaume Ortiz
Disseny sonor
Guillem Llotge
Vestuari
PEDRA
Producció executiva
Muntsa Roca i Rita Stivala (Anastàtica)
dansa