dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

La Perla

Iron Skulls Co

25 minuts

Gratuït

A partir de 10 anys

Canvi d'ubicació

Compartir

De quina manera el fet de pertànyer a un grup o un col·lectiu afecta la nostra identitat? La Iron Skulls Co s'ho plantejava ja a Azul Petroleo, una coreografia que ara reprèn per continuar parlant sobre els mateixos assumptes. Quatre artistes desafien els límits del moviment explorant la tensió i sensibilitat entre la identitat individual i la col·lectiva, fent-nos reflexionar sobre la nostra pròpia naturalesa humana.
Iron Skulls investiga i innova des de l'any 2013 els límits del moviment mitjançant la hibridació del breaking en les arts escèniques, amb l'objectiu de transmetre cultura. La sensibilitat de la dansa contemporània, la força de les danses urbanes i el teatre coincideixen en uns espectacles que volen trencar les fronteres del moviment. Fruit de la seva passió per la hibridació són unes propostes en les quals la dansa conflueix amb les arts visuals i la tecnologia.

Transmissió Artèries:
Iron Skulls Co ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l'alumnat de les escoles Arte Dance Escola de Dansa i Teatre i Esther Anton Dance Center de Terrassa.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Héctor Plaza, Moisés Moe, Diego Garrido, Luis Muñoz - Música: Stefan Hoffmeister - Vestuari: Iron Skulls Co - Actuació especial escoles Terrassa: Iron Skulls ens presenta una acció coreogràfica interpretada i ballada per alumnes de l’escola Arte&Dance de Terrassa.

Transmissió Artèries:
Iron Skulls Co amb Inés Arenas Cabrera, Laia Sucías Buitrago, Nadia Fernández Arroyo, Laia García Gregori, Noah Medina Tubert, Sofia Fernández García, Aina Romeu Blanco, Judit Gómez, Maria Gutiérrez Martín, Aina Casals Paüls, Laia García Gregori, Mariona Polo Anton, Laia Ortega Soler, Nonna Alonso Grima, Jordina Reyes Clemente, Yasmin Shuaibi, Laia Roselló Loscertales, Marta Bayo Giménez, Carla Ibáñez Torres, Daniela Romero Santamaría, Martina Pachón Pérez, Naia Carrés Ordóñez, Laia Pérez Arjona, Asha Miras Vázquez, Irene Pérez Pérez, Daray Recio Pérez, Dàlia Verge Ejarque, Vinyet Granero Castell, Guim Cos Alcayde i Laura Reyes Cuella

Funcions previstes

Terrassa

Teatre Principal
9 març a les 12:00 h

Gratuït