dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Las cantatas eufóricas

Josefina Gorostiza

50 minuts

16,50€

Compartir

Un quadre en moviment, una festa, una celebració pagana, una missa religiosa on el que és sagrat i el que és pagà conviuen per ballar el compositor alemany Bach.

​El sagrat i el paganisme conviuen en aquesta peça singular per ballar el compositor alemany Bach en l’eufòria del segle XXI. Un quadre en moviment, una festa, una celebració pagana, una missa religiosa. Un espectacle per deixar-se travessar per la trobada de la presència i esgotar aquesta trobada fins a quedar exhausts.

Josefina Gorostiza és directora, coreògrafa i intèrpret. La seva cerca se centra en el treball del moviment, entenent el cos com una potència creativa enorme. Llicenciada en composició coreogràfica per la Universitat Nacional de l’Art a la ciutat de Buenos Aires (Argentina) i màster en pràctica escènica i cultura visual coordinat pel Museu Reina Sofia, Universitat de Castella-la Manxa i ARTEA (Espanya). Ha participat en festivals internacionals a l’Argentina, l’Uruguai, el Brasil, Xile, Bolívia, Costa Rica, Mèxic, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Londres i Espanya.

Activitat associada: La companyia ofereix un col·loqui postfunció.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Josefina Gorostiza - Autoria/Direcció musical: Manuel Egozcue i Johann Sebastian Bach - Interpretació: Lucas Ferraro, Gal Levinson, David Meneses, Adrián Villén, Javiera Paz, Joaquín Ignacio Martínez, Camila Puelma Wright, Nicole Sazo, Eliana Caporalini i Manuel Egozcue - Ajudant de direcció: Lucrecia Sacchelli - Disseny d’il·luminació: Matías Sendón - Tècnica en gira: Bibiana Cabral - Fotografia: Lucrecia Sacchelli i Belén Iniesta - Producció/Acompanyament: Cecilia Kuska (relacions internacionals) - Coproducció: Estudio 3, Centre de Cultura Contemporània Conde Duque, Festival Iberoamericà de Teatre de La Rioja (FITLO) 2022 i Dansa Metropolitana 2023

Funcions previstes

Terrassa

Teatre Principal
26 març a les 18:00 h