dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

L’elogi de la fissura

Lorena Nogal

Compartir

Un imprescindible solo de dansa contemporània sobre la celebració de l’autoacceptació i la bellesa que sorgeix de la imperfecció.

Aquest espectacle mostra el traspàs entre l’ara i el canvi: un lloc intermedi a la recerca d'una nova versió d'un mateix. Un manifest que es construeix des de la foscor, des del dubte, en l'esquerda que no ensenya sinó que suggereix. La coreògrafa i ballarina Lorena Nogal, membre de la prestigiosa companyia La Veronal, presenta en aquest solo de dansa contemporània una celebració de l’autoacceptació i la bellesa que sorgeix de la imperfecció, de l'asimetria i la irregularitat. Tot això ho expressa a través de moviments d’un cos fluix, vulnerable i desestructurat que sura i es mou en un escenari de transició entre el que era i el que s’està convertint; entre el passat i l’innegable present.

Lorena Nogal, amb formació com a ballarina a l’Institut del Teatre, fa més de catorze anys que forma part activa de l'equip artístic de La Veronal com a assistent coreògrafa i ballarina. El 2016 va ser guardonada com a millor intèrpret femenina als Premis de la Crítica de Catalunya i dos anys després, amb diversos companys, va posar en marxa el projecte Hotel Col·lectiu Escènic. La seva última creació Alegorías, el límite y sus mapas, una col·laboració amb la bailaora Paula Comitre, va ser presentat al febrer al teatre Chaillot de París. També imparteix cursos de mètode Kova, un llenguatge de moviment que ha desenvolupat en els últims anys a La Veronal.

A l'Hospitalet aquest espectacle també es pot veure amb 'THE LESSON' de laSADCUM.

Funcions previstes

L'Hospitalet

Can Trinxet
18 març a les 19:00 h

Gratuït

Can Trinxet
18 març a les 20:30 h

Gratuït

Badalona

Espai Betúlia
24 març a les 19:30 h

Gratuït