dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

THE LESSON

laSADCUM

Compartir

Com ens comportem en l’era postinternet? Ens ho expliquen dos ballarins en una experiència que combina la dansa i les tecnologies audiovisuals.

Com ens comportem en l’era postinternet? Ens ho expliquen Guillem Jiménez i Vera Palomino en una experiència que combina la dansa i les tecnologies audiovisuals. Mitjançant una mena de found footage coreogràfic, omplen l’espectacle d’un material audiovisual que és tan protagonista com la mateixa parella d’artistes que firmen l’espectacle. És la manera que tenen de convidar-nos a reflexionar sobre el món en què vivim i sobre la falsa sensació de llibertat que ens proporcionen aquestes xarxes socials que fem anar tot el dia.

THE LESSON ha estat guardonada amb el premi ACT 2021 AWARD a millor peça curta de dansa internacional i premi del jurat a millor peça en el Festival 10 Sentidos 2021.

El projecte de dansa laSADCUM, fundat l’any 2018 a Barcelona per Guillem Jiménez, tracta temes i problemàtiques generacionals, des de la generació Z i per a aquesta. És la segona peça que produeixen, després de The Uncanny Valley (2018).

A l'Hospitalet aquest espectacle també es pot veure amb 'L'elogi de la fissura' de Lorena Nogal.

Funcions previstes

L'Hospitalet

Can Trinxet
18 març a les 19:30 h
Can Trinxet
18 març a les 21:00 h