dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Mucha Muchacha

Mucha Muchacha i Celso Giménez

75 minuts

5,65 €

Compartir

La companyia resident a Madrid ens presenta la seva òpera prima, una peça de dansa contemporània centrada en l’empoderament, la determinació, la llibertat i la cooperació.

Mucha Muchacha és l’òpera prima de la companyia que porta el mateix nom. Va començar amb una recerca sobre les dones artistes de la Generació del 27 conegudes com Las Sinsombrero i ha culminat en un projecte de dansa contemporània centrat en els conceptes d’empoderament, determinació, veu, llibertat i cooperació. En la direcció les acompanya Celso Giménez, de la Cia. La Tristura. L’obra es desenvolupa a partir del moviment generat per la força, l’esforç, la celebració o l’esgotament físic, confrontant el moviment corporal tradicional de la dansa espanyola amb l’entrenament en la dansa contemporània. Una declaració d’intencions entorn del moviment de la comunitat, la feminitat i el ritu que va triomfar en la darrera edició de Dansa Metropolitana.

Mucha Muchacha és una companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l’espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.

Activitat associada: Taller festa amb la companyia a l’Auditori de Sant Ildefons, dissabte, 25 de març.

Fitxa artística

Autoria, coreografia i escenografia: Mucha Muchacha - Direcció artística i creació: Mucha Muchacha i Celso Giménez - Interpretació: Ana Botía, Marta Mármol, Belén Martí Lluch, Chiara Mordeglia i Marina de Remedios - Dramatúrgia: La Tristura i Mucha Muchacha - Disseny de so: Adolfo García - Vídeo projecció: Iván Mozetich - Disseny de vestuari: Ana Gabarrón (funny swing) - Disseny d’il·luminació: Alván Prado i Cristina Bolívar - Direcció tècnica: Cristina Bolívar - Fotografia: Mario Zamora - Assessoria artística: Violeta Gil - Assessoria de moviment: Carmen Muñoz - Producció: Mucha Muchacha - Suport: Programa de Ayudas a la Creación y la Movilidad del Ayuntamiento de Madrid - Col·laboració: Residencias A Gatas 2019, dirigides pel Centro Cultural Conde Duque, Teatro de La Abadí­a i la RESAD

Funcions previstes

Cornellà

Sala Ramon Romagosa
26 març a les 19:00 h