dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

MULÏER

Cia. Maduixa

Compartir

Cinc ballarines sobre xanques homenatgen les dones que durant segles han lluitat contra l’opressió, tot investigant els límits físics entre la dansa i l’equilibri, la poesia, el moviment, la força i les emocions.

Cinc ballarines sobre xanques investiguen els límits físics entre la dansa i l’equilibri, la poesia, el moviment, la força i les emocions. MULÏER sorgeix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, fent èmfasi en la imatge, la poètica visual i la narració per sacsejar les emocions de l’espectador. MULÏER és un homenatge a totes les dones que, durant segles i segles d’opressió, han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el dret a ballar i córrer lliurement pels carrers de la nostra societat.

La Cia. Maduixa, creada per Joan Santacreu l’any 2004 a Sueca (València), ha aconseguit consolidar-se amb la creació d’espectacles singulars, un treball rigorós i una delicada investigació en el procés dels seus muntatges. Durant la seva trajectòria ha realitzat una extensa gira per més de vint països d’Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica Central, i ha rebut prestigiosos reconeixements com el premi MAX pels espectacles Dot i MULÏER.

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
20 març a les 20:00 h
SAT! Sant Andreu Teatre
21 març a les 18:30 h