dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

OCD Love

L-E-V Dance Company / Sharon Eyal i Gai Behar

L’espectacle OCD Love parla sobre els buits que té l’ésser humà per la falta d’amor. De persones d’aparença completa i intacta per fora però plenes de forats per dins. Una creació que incideix en l’amor que trobes a faltar i els amants que s’enyoren constantment... un amant que se’n va a dormir just quan l’altre amant s’aixeca del llit.

L’artista i coreògrafa Sharon Eyal s’ha inspirat en el poemaOCD(acrònim d’obsessivecompulsive disorderen anglès) del poeta nord-americà Neil Hilborn sobre l’amor através de la mirada d’una persona que pateix un trastorn obsessiu compulsiu.

Des del 2006, els israelians Sharon Eyal i Gai Behar s’han alçat com una de les veus rellevants dins la comunitat artística internacional. La companyia L-E-V, creada el 2013, és la culminació d’anys fent espectacles que combinen la música electrònica, la moda i la dansa més contemporània al costat de la música del creador Ori Lichtik.

Aquest espectacle té una activitat relacionada que es pot consultar aquí.

Horaris espectacles

Barcelona

Mercat de les Flors
20 març a les 20:30h
Funció cancel·lada
Mercat de les Flors
21 març a les 20:00h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
22 €. Divendres 20 de març, els menor de 30 anys poden comprar l’entrada a 10 €.
Durada
55 minuts
Creadors
Sharon Eyal i Gai Behar
Artista musical i música en directe
Ori Lichtik
Il·luminació
Thierry Dreyfus
Ballarins
Daniel Norgren-Jensen, Clyde Emmanuel Archer, Keren Lurie Pardes, Rebecca Hytting, Alice Godfrey, Darren Devaney i Guido Dutilh
Manager
Roy Bedarshi
Assistent de direcció
Tom Weinberger
Director tècnic
Alon Cohen
Vestuari
Odelia Arnold
Col·laboradors
Rebecca Hytting, Gon Biran, Sharon Eyal i Gai Behar
Coproductors
Colours-International Dance Festival (Stuttgart), Sadler’s Wells (Londres), Carolina Performing Art - The University of North Carolina de Chapel Hill, Julidans (Amsterdam) i Montpellier Danse. OCD Love es va crear a la Performing Arts Residency de The Banff Centre (Canadà).

Galeria d'imatges