dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Punteggio per due corpe

Rober Gómez i Virginia Gimeno

Compartir

Les formes humanes de les pintures i escultures dels museus i galeries d’art prenen vida per un moment.

Aquest duet dona vida a les formes humanes que trobem a les pintures i escultures dels museus. Aquesta peça es va crear com una obra de site specific amb motiu del 75è aniversari del Museu de l’Empordà de Figueres i l’originalitat de la peça ha fet que es reposi en altres instal·lacions de diferents museus i galeries de Catalunya.

Virginia Gimeno i Rober Gómez són graduats en dansa contemporània per l’Institut del Teatre i de la Dansa de Barcelona i postgrau d’IT Dansa, la jove companyia de Catherine Allard. El 2008 coincideixen a la companyia Gelabert-Azzopardi i des de llavors neix una forta amistat i admiració entre ells. Actualment, Virginia dirigeix el seu propi projecte, Adoctrinades, en què Rober balla en una de les seves peces, WhiCh. I en Rober és membre fundador de l'Hotel Col·lectiu Escènic. El mes d’octubre passat van guanyar el primer premi al Bionic Festival a Madrid amb el seu duet CHI.

Funcions previstes

Badalona

Espai Betúlia
24 març a les 19:00 h

Gratuït