dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

The Royal Battle

Si los Martes Fueran Viernes

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Sempre experimentant per tal de trobar maneres noves de crear des de la dansa, l’escena i el temps present, el col·lectiu d’improvisació coreogràfica Si Los Martes Fueran Viernes basteix una peça en temps real a partir del tema dels videojocs de Battle Royale, en els quals tots els participants lluiten entre ells. Aquest cop, però, tots formaran un equip per enfrontar-se a un únic oponent. I cadascun farà servir les armes de les quals disposa per tal d’enfortir l’equip. La música, la il·luminació i els cossos dels i de les intèrprets són els avatars d’una peça que naixerà davant dels vostres ulls.
Si Los Martes Fueran Viernes és un espai de creació i producció de peces escèniques de composició instantània, és a dir, una mena de casa de la improvisació que va néixer a Barcelona l’any 2018 per tal de generar un espai un una comunitat al voltant de la pràctica i l’estudi de la improvisació coreogràfica.

Transmissió Artèries:
La coreògrafa Aina Lanas ens ofereix una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l'escola Kilometro 13 Dance Studio de Granollers.

Fitxa artística

Idea original i direcció: Si Los Martes Fueran Viernes - Interpretació: Panda Waack, Andrea El Ameri, Aina Lanas - Disseny del so: Si Los Martes Fueran Viernes - Disseny de la il·luminació: Si Los Martes Fueran Viernes - Disseny del vestuari: Si Los Martes Fueran Viernes - Espai escènic: Si Los Martes Fueran Viernes- Assistència de direcció: Marta Daniel SLMFV / Valentina Azzati, Milagros García Salgueiro, Aina Lanas, Cuque Cao - Una coproducció de Si Los Martes Fueran Viernes i el HOP Festival.

Transmissió Artèries:
Aina Lanas amb Elsa Díaz Tell, Abril Guinovart Ramos, Mar Andreu Espada, Judith Musquera Gràcia, Ainara Carrasco Rebollo, Leyla Coello Self i Judit Peiro Velasco

Funcions previstes

Granollers

Plaça de l'Església
2 març a les 18:00 h

Gratuït