dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

SOY MADERA

Elelei Dance Theatre Company

50 minuts

Gratuït

A partir de 12 anys

Compartir

Prenc la decisió de bregar amb la meva ràbia com a dona des de la fusta. Utilitzo pals de fusta pesants. Simbolitzo aquesta emoció des del pes, la precarietat i la constància per aconseguir els meus objectius sense que, en cap moment, perdi l'aplom.
ELELEI neix el 2019 de la col·laboració entre Sabrina Gargano (Barletta, Itàlia) i Rafa Jagat (València), amb la idea d’ajuntar els seus recorreguts de dansa i teatre per crear un llenguatge pluridisciplinari, en el qual conflueixen l’humor, el moviment, les acrobàcies impossibles i la teatralitat. La seva motivació és explicar històries i preguntar-se el perquè de les coses.

Una proposta de Barcelona Districte Cultural. L'entrada és lliure però cal fer reserva.

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Sabrina Gargano - Direcció: Rafa Jagat - Dramatúrgia: Antonio Ramírez - Assistència a la producció i distribució: Fani Benages - Disseny d’il·luminació: Ángel Kantizani - Música: Alex Paton - Vestuari: Gabi Latoif - Escenografia: Elelei - Residències artístiques: Tub d’assaig (Terrassa) - Coproducció: Festival Imaginarius, Santa Maria da Feira

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Fort Pienc
15 març a les 20:00 h

Gratuït