dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Under9

Brodas Bros i Brincabros

Els Brodas Bros fan baixar la dansa urbana al metro. Under9 és un projecte artístic de caràcter metropolità que connecta les ciutats de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues del Llobregat i Santa Coloma de Gramenet i que viurà la festa de cloenda a l’Hospitalet de Llobregat.

Tot passa al metro, al vestíbul, a les andanes i als vagons, per posar energia, ritme i humor al trajecte. Els Brodas no viatgen sols: la percussió de Brincadeira els acompanya tant a l’anada com a la tornada d’aquest recorregut, que acaba sempre a l’estació d’origen amb l’actuació d’una de les companyies convidades a Under9 –Iron Skulls (breakdance/contemporània), Sacude (dansa vertical) i Diego Sinniger (contemporània)– i amb una sessió de Brincabros, un plat fort, suma de la força de Brincadeira i de la tècnica de Brodas Bros. Però això no és tot: seguidament, entren en acció vint-i-quatre alumnes d’una escola de la ciutat per arrencar a ballar una coreografia preparada amb els Brodas.

I per acabar, corro freestyle, una festa al més pur estil de la dansa urbana!

Amb més d’una dècada de trajectòria, Brodas Bros, companyia formada per dues parelles de germans, Pol i Lluc Fruitós, d’una banda, i Clara i Berta Pons, de l’altra, ha acostat al públic català el hip-hop, un estil genuïnament urbà, a través de propostes que, sovint, tenen un component social.

A més dels Brodas Bros i de Brincadeira, qui trobareu a cada un dels trajectes d’Under9?

La companyia Iron Skulls us rebrà a l’estació de Badalona - Pompeu Fabra (1 de març), Cornellà Centre (L5, dia 2, a l'exterior, a la plaça de l'Estació) i a Zona Universitària (L9S, dia 16). La formació us hi oferirà Sinestèsia, un tast de 15 minuts de la millor dansa urbana. El hip-hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per explicar una història postapocalíptica que convida el públic a participar en un joc d’interferències sensorials.

Diego Sinniger, un ballarí que treballa amb la fusió de dansa contemporàniai hip-hop, serà a Europa/Fira (L9S, dia 16) amb un altre xou d’alt voltatge, breu (10 minuts) però intens! Sinniger ha ballat amb les principals companyies de dansa urbana de Barcelona, entre les quals Brodas Bros, UNIQ, D’Block i Hermanos de baile. Quant a Sacude, formació que uneix a l’aire teatre, dansa, vídeo, circ, música i poesia, ens brindarà un espectacle meravellós de dansa vertical, Tugiro, a Església Major (L9N, dia 3) i a Europa/ Fira (L9S, dia 16). Emoció a les altures!

Imprescindible validar bitllet de metro per a les actuacions que ho requereixin

Horaris espectacles

Badalona

Badalona-Pompeu Fabra L2
1 març a les 19:00

Cornellà / Esplugues

Pl. de l'Estació (Cornellà Centre) L5
2 març a les 19:00

Santa Coloma de Gramenet

Fondo L9N
3 març a les 19:00

Barcelona / L'Hospitalet

Zona Universitària L9S
16 març a les 19:00

Galeria d'imatges