dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

AM I BRUCE LEE

Junyi Sun / Kernel Dance Theatre

Compartir

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Junyi Sun crea un espectacle a partir de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys setanta, considerat un mite per molts.

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Així descriu Junyi Sun el seu primer projecte en solitari, el qual neix de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys setanta, que per a molts és considerat un mite. Sun analitza els punts de connexió i paral·lelismes que té amb l’artista, des de l’origen o el recorregut professional fins als seus ideals o desitjos per donar-los cos i vida en aquest espectacle tan personal, a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Junyi Sun ha treballat i col·laborat amb diverses companyies d’arreu del món. Va obtenir el Premi de la Crítica 2017 com a millor ballarí per l’espectacle Dancing with frogs de la companyia Sol Picó, i el Premi de la Crítica 2014 a l’artista revelació amb l’espectacle Kyla, dirigit per Adrian Devant. Actualment dirigeix la Kernel Dance Theatre, companyia de dansa que, des de Barcelona, desenvolupa un llenguatge propi integrant la dansa contemporània amb el teatre i les arts marcials amb l’objectiu de crear projectes que facin reflexionar i descobrir a l’espectador nous punts de vista sobre l’actualitat.

Junyi Sun oferirà un taller de Kune, un mètode de moviment que va crear juntament amb la resta de components de la companyia Kernel Dance, dedicat a persones interessades en el moviment i en les arts marcials. Serà el 6 de març, al Teatre Alegria de Terrassa, amb inscripció prèvia.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Terrassa

Teatre Alegria
6 març a les 20:00 h