dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN

Paula Serrano

Compartir

ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN és una peça coreogràfica i el resultat d’una investigació sobre la creació escènica sense veure-hi. “Com se’ns veu?”

ANTES DE QUE TODOS LO SEPAN és una peça coreogràfica i el resultat d'una recerca sobre la creació escènica sense veure-hi; intencionalment directora i intèrprets es van negar a sucumbir al judici de valor que ofereix la vista. La vista embogeix i els altres sentits es disfressen d'ella. Ballarins que toquen, senten i llegeixen per veure. Conviden l'espectador a imaginar amb altres maneres de moure els cossos, moure l'espai, la llum i el so. Creen una coreografia allà on l'artifici els permet pensar que les coses sempre poden tenir més d'una cara, altres sentits; que la realitat pot no tenir res a veure amb el que crèiem. “Com se’ns veu?”

Paula Serrano es va iniciar professionalment en la Jove Companyia Gerard Collins de València i ha treballat sota la direcció de coreògrafes com: Asun Noales, Gustavo Ramirez, Olatz de Andrés, Maura Morales, Irene García i Elvi Balboa. Actualment estudia coreografia a l’Institut del Teatre, mentre ho compagina amb la seva activitat com a ballarina professional i coreògrafa. Li interessa analitzar la dansa des d'un prisma crític i nodrir-se de la sinergia d'altres arts.

La Sala Hiroshima ofereix un col·loqui postfunció, Meet the artist amb Paula Serrano, el 21 de març.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Sala Hiroshima
18 març a les 20:30 h
Entrades exhaurides
Sala Hiroshima
19 març a les 20:30 h
Sala Hiroshima
20 març a les 20:30 h
Sala Hiroshima
21 març a les 19:00 h