dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Avec le temps... / La Banda

Escoles de dansa Cornellà / Claire Ducreux i Toni Mira / OtraDanza

100 minuts aprox

Gratuït

Compartir

Gaudeix d’un programa triple amb dues companyies plenes de vida i l’actuació especial de les alumnes de les escoles de dansa de la ciutat l’Escuela Municipal de Música Roser Cabanas, Escola de dansa Eva Gris, Cia. Lab 32, Vanesa Gálvez artista resident Escola ARC, Absolute Dance i Ashéokan Dance Studio amb coreografia de Toni Mira i i la col·laboració especial de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas.

"Escola Municipal de Música Roser Cabanas + Escola de dansa Eva Gris + Cia. Lab 32 + Vanesa Gálvez resident a Escuela ARC + Absolute Dance + Ashéokan Dance Studio" amb Toni Mira"


El coreògraf Toni Mira, ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de les escoles de dansa de la ciutat: Escola de dansa Eva Gris, Cia. Lab 32, Escola ARC, Absolute Dance, Ashéokan Dance Studio i Escola Municipal de Música Roser Cabanas. 

SIMBIOSI

La unió de música i dansa desencadena en un joc de preguntes i respostes del qual es nodreixen per assolir una major complicitat.

Petite Suite III. Menuet de Debussy

Vinyet Vilaplana i Marc Gelabert ballen aquesta peça de dansa clàssica interpretada a piano a 4 mans per Albert Andreu i la seva alumna.

Ambients 

La companyia de dansa contemporània Lab.32 de l'escola de dansa Eva Gris, experimenta amb el moviment en una improvisació basada en la utilització de l'espai i la relació amb els objectes, al ritme d'un saxòfon i una trompeta.

AL PASO

Intervenció coreogràfica que explora a través del llenguatge de la dansa espanyola, la idea del que és efímer, del que és breu, l'antítesi de l'empremta. La peça es desenvolupa al pas dels espectadors, on alguns es quedaran i altres simplement avançaran sense mirar enrere.

Fitxa artística

Interpretació: Escola de Dansa Eva Gris (Marc Gelabert i Vinyet Vilaplana) i Cia. LAB 32 (Marta Anglada, Karen Garrido, Sara Gázquez, Paula Gil, Maria Holguin, Emma Martí, Ariana Martínez, Arnau Mendoza, Sonia Rivera, Lucia Saladrigas Jana Sinyol, Vinyet Vilaplana, Queralt Vilaplana, Carla Rico, Eva Jornet); Vanesa Gálvez Resident escola ARC; ASHÉOKAN DANCE STUDIO (Ernesto García i Alba Calvet professors i intèrprets); ABSOLUTE DANCE (alumnes Ona Alcaraz Muñoz i Carmen Piñero) i amb la participación de professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas.

"Avec le temps..." de Claire Ducreux i Toni Mira


Des de fa poc ella és cega. Ell l'acompanya com pot. Un espectacle ple de tendresa, confiança i humor per descobrir com avançar en aquest món que ella ja no veu i que ell ha d'aprendre a veure per tots dos. Dansa, teatre visual, poesia i humor en un espectacle en què el temps passa entre rutines i records, ballant en mig de la tristesa i l’alegria.

Claire Ducreux, diplomada en dansa contemporània pel Conservatori Nacional Superior de Dansa i Música de Lió, de 1992 a 1999 balla a diferents companyies de dansa a França. Ha creat i interpretat diversos solos de dansa en festivals de teatre de carrer, que han recorregut mig món. Toni Mira, diplomat en dansa contemporània per l'Institut del Teatre de Barcelona, des del 1987 és director de la companyia de dansa Nats Nus. Ha rebut diversos premis com ara el premi Ciutat de Barcelona 2010 i el Premi Nacional de Dansa 2010.

Fitxa artística

Autoria i interpretació: Claire Ducreux i Toni Mira - Direcció: Claire Ducreux - Autoria/Direcció musical: Diversos autors

"La Banda", OtraDanza


La Banda és una família nòmada i caòtica. Cinc personatges divertits, molt diferents i diversos entre si, però que es complementen a la perfecció, es troben, treballen units, es diverteixen, comparteixen coneixement i experiència. Una peça que retrata el treball en equip, reivindicant un espai per compartir, trobant el sentit d'estar, viure i conviure, des de petit. Un espectacle ple d’humor, dansa i amb tocs circenses en què aprendrem el valor de compartir, connectar, adaptar-se i reinventar-se en equip.

OtraDanza, fundada per Asun Noales el 2007, desenvolupa un segell molt personal en les seves produccions escèniques, des d'un llenguatge físic i poètic i una posada en escena acurada. El seu repertori està compost per una diversitat de projectes i formats que abasten un ampli espectre, abordant temàtiques innovadores i compromeses socialment. Els treballs d'Asun Noales han rebut diferents guardons, entre els quals hi ha premis de les AE valencianes i premis MAX.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Asun Noales - Autoria / direcció escènica: Asun Noales i Lucas Escobedo - Autoria / direcció musical: Raquel Molano - Producció i enginyeria musical: Óscar Guzmán - Enregistrament en estudi: Raquel Molano, Óscar Guzmán, Toni Mateos i Miguel Ángel Varela - Dramatúrgia: Lucas Escobedo - Interpretació: Jorge Castro, Anna Sagrera/Dahiana Betancourt, Marta Santacatalina, Carla Sisteré i Aaron Vázquez/Sebastián Rowinsky - Ajudantia de direcció: Carmela García - Escenografia: Luis Crespo - Vestuari: Ana Esteban - Fotografia: Germán Antón - Producció: OtraDanza

  • Visita guiada de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

     

Funcions previstes

Cornellà

Fàbrica Can Bagaria / Escola Municipal de Música Roser Cabanas
19 març a les 11:30 h

Gratuït