dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

From IN

Xiexin Dance Theatre

65 minuts

24-32€

A partir de 12 anys

Compartir

Prenent com a punt de partida la cal·ligrafia xinesa i, en concret, el caràcter xinès “人” (pronuncieu rén), que significa “persona”, una companyia puntera en l’escena de la dansa contemporània a l’Àsia ens parla sobre allò que ens uneix com a éssers humans. Ho fa centrant-se en el punt de contacte entre els dos únics traços que formen el caràcter, i que, a més, apunten cadascun en un sentit contrari. És un símbol de la trobada entre dues possibilitats, de l’existència d’un punt d’intercanvi entre oposats, un lloc de connexió que se situa al centre de les relacions amb els altres.
Veureu aparèixer i desaparèixer les ballarines de la companyia com si fossin figures fantasmagòriques en una combinació, enigmàtica i elegant, de tradició i modernitat.
Xiexin Dance Theatre és una de les grans referències de la dansa contemporània a la Xina des de la creació de la companyia, l’any 2014. Dirigida per la coreògrafa Xie Xin, se centra en la recerca del cos, en la sensibilització cap a la dansa contemporània i en la creació d'obres originals. Xie Xin va ser ballarina de la Companyia de Dansa Moderna de Guangdong, del Shanghai Jinxing Dance Theatre, del Beijing Tao Dance Theatre i del Beijing Dance LDTX, però potser l’heu vista més probablement ballant amb la companyia de Sidi Larbi Cherkaoui. Figura impresciondible de la dansa contemporània, és la creadora d’un llenguatge coreogràfic en el qual cada moviment transmet les emocions amb la màxima precisió.

Fitxa artística

Coreografia i direcció: Xie Xin - Música: Jiang Shaofeng, Yin Yi - Producció: Liu He - Direcció tècnica i il·luminació: Gao Jie - Vestuari: Li Kun - Interpretació: Xie Xin, Hu Shengyuan, Liu Xuefang, Zhang Yin, Qian Min, Tu Youzhen, Liu Xue, Wang Qi, Ma Siyuan

Funcions previstes

Terrassa

Factoria Cultural de Terrassa
15 març a les 21:00 h