dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Lo faunal (extracte)

Cia. Pol Jiménez

Compartir

A Barcelona, a causa de la pluja aquest espectacle es trasllada a El Graner (C/ Jane Addams, 14) a la mateixa hora prevista. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials del festival.

Un trànsit per la interespècie, un solo construït des d'allò que coneixem com a dansa espanyola, però desclassificant dos de les seves quatre branques, el folklore i el bolero; i tot travessat per la figura del faune.

En aquest extracte del solo Lo faunal, el ballarí Pol Jiménez encarna la figura mitològica del Faune, que durant la migdiada fantasieja amb les nimfes. Per fer-ho, s’inspira en la representació de Faune de la dansa clàssica de Nijinski, i tant l'intèrpret com el director de la peça, Bruno Ramri, es centren en la idea que no és només un personatge mitològic, sinó més aviat una condició. Una condició que comparteix amb la dansa espanyola, la de la hibridació constant per poder eixamplar les seves fronteres.

Pol Jiménez és un artista de dansa espanyola i flamenc que constantment busca nous codis i interrogants de l’escena i el pensament contemporani per nodrir les seves creacions. Tot i la seva joventut, compta amb una trajectòria intensa com a ballarí i coreògraf treballant amb companyies i coreògrafs com La Fura dels Baus, Cesc Gelabert, Juan Carlos Lérida, José Manuel Álvarez o Ángel Rojas. A més, també col·labora amb els grups musicals Los Aurora i Maestros de la Guitarra. Va ser guardonat com a millor ballarí als premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 i als XXV premis Butaca.

A Barcelona aquest espectacle es pot veure amb 'FIGHT' de LASALA i 'Young Blood' de Cia.Arnau Pérez.

Funcions previstes

Barcelona

El Graner
13 març a les 12:45 h

Gratuït

Canvi d'ubicació
Centre d’Arts Santa Mònica
19 març a les 13:30 h

Gratuït