dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Quadres d’una exposició

Centre de Dansa de Catalunya
espectacle familiar

Quadres d’una exposició és una famosa suite de quinze peces musicals composta per Mússorgski per retre tribut a Viktor Hartmann, arquitecte, dibuixant i pintor aficionat, i amic íntim del compositor. La partitura s’inspira en l’exposició pòstuma de les obres de Hartmann a l’Acadèmia Imperial d’Arts de Sant Petersburg.

Jugant amb les noves tecnologies i amb estètiques contemporànies, el suggeridor espectacle creat per Roser Muñoz i Joan Boix adopta el format d’una visita guiada a un museu amb ulleres de realitat virtual. L’ús de les videoprojeccions, amb imatges reals i animacions, o la irrupció de personatges que surten de la pantalla per ballar en escena, afegeixen màgia i emoció a una creació que fa entrar els nens i les nenes en el món fascinant del ballet.

El Centre de Dansa de Catalunya és ja un referent en l’ensenyament de la dansa clàssica al nostre país. Primers ballarins en companyies internacionals durant dues dècades, Roser Muñoz i Joan Boix transmeten a les classes el respecte i l’amor amb què ens obsequia la dansa i el rigor en la preparació dels espectacles, acurats fins al detall més ínfim.

Producció:

Horaris espectacles

Badalona

Teatre Zorrilla
1 març a les 10:00
Teatre Zorrilla
2 març a les 10:00
Teatre Zorrilla
3 març a les 18:00

Cornellà de Llobregat

Sala Teatre Ramon Romagosa
4 març a les 12:00

L'Hospitalet de Llobregat

Teatre Joventut
6 març a les 10:30
Teatre Joventut
7 març a les 10:30

Santa Coloma de Gramenet

Teatre Sagarra
12 març a les 10:00

Fitxa tècnica

Preu
3-6 €
Autoria, direcció d’escena i coreogràfica
Roser Muñoz i Joan Boix
Amb
Joana Torelló, Júlia Figueres, Marina Solé, David García i Héctor Chicote
Interpretació musical
Quadres d’una exposició de Modest P. Mússorski
Vestuari i escenografia
Miquel Setó - Efímer
Copoducció
Quinzena metropolitana