dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Un cuerpo sinvergüenza

Cía, Angela y Koldo

Arribem a l'adolescència com un robot de llauna, preparat per a tot menys per comprendre com és. Com en una pel·lícula de ciència- ficció mutem, canviem de forma i comencem a convertir-nos en algú diferent. De vegades, ens encongim arronsem les d'espatlles i abaixem la mirada per ocultar aquesta metamorfosi. D’altres, desafiem el món sencer amb el cap ben alt. Angela y Koldo volen tornar a aquesta etapa i, a partir de la pell, construir una llar plena de sensacions, un lloc segur i fèrtil on brollin les idees i desitjos de la nostra imaginació.

Un cuerpo sinvergüenza s’inscriu en el projecte CIRCULA, un circuit de creació i formació en dansa organitzat per les associacions professionals de dansa de Catalunya, Madrid, País Basc, Andalusia, Comunitat Valenciana, Astúries i Canàries.

Angela Peris i Koldo Arostegui comencen a treballar eln 2012 amb la peça per a públic infantil Alles, amb la qual van recórrer més de deu països. Cinc anys més tard estrenen Un cuerpo sinvergüenza, guardonat amb el Premi ACT-DURI del Festival Act. La seva recerca artística els ha portat a explorar les fronteres entre la veu, el cos, la dansa i el gest, i solucions performatives que esborrin la distància entre l’intèrpret i el públic.

Horaris espectacles

Barcelona

Antic Teatre
20 març a les 20:00

Fitxa tècnica

Preu
12-15 €
Durada
50 minuts
Autoria, coreografia, direcció i interpretació
Angela Peris i Koldo Arostegui
Disseny de llums
Joana Serra
Fotografía
Alessia Bambucci
Col·laboració artística
La Caldera Les Corts, Azala, Adriantic (Antic Teatre)